Cenk Duru
Facebook | Twitter

Honda’nın 50 Yıldan Fazla Geçmişini Anlatan Bir Reklam

Honda'nın 50 Yıldan Fazla Geçmişini Anlatan Bir Reklam
Ünlü otomobil firması Honda, tam 65 yıllık bir geçmişi de beraberinde sürdürüyor. Honda’nın yayınladığı bir çok reklam filmini izlemişsinizdir. Peki bu reklam filmini? Bir somunun yuvarlanmasıyla başlayan reklam, markanın tüm otomobillerini, motosikletlerini ve deniz araçlarını oldukça hoş bir şekilde sergiliyor.
Reklam hakkında fazla konuşmuyorum ve sizi reklam ile baş başa bırakıyorum. İyi seyirler.

Reklam Videosu

Bu Yazı Hakkında Birseyler Demek İstermisiniz ?

  1. muhteşem bir yazı olmuş teşekkürler

    YanıtlaSil
  2. HONDA HAYAT ONDA...TÜRKİYE ŞARTLARINDA BİNİLEBİLECEK EN İYİ ARAÇ...ARIZA, MASRAF NEDİR BİLMEYEN ...HER KESİME HİTAP EDEN,,LÜKSLÜĞÜYLE ZENGİNİ, MASRAFSIZLIĞIYLA FAKİRİN YÜZÜNÜ GÜLDÜREN MÜKEMMEL BİR YAPIT...JAPONLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.. AYNI ZAMANDA BU YAZIDA EMEİ GEÇEN ARKADAŞLARA DA TEŞEKKÜRLER

    YanıtlaSil
  3. Çok ama çok teşekkürler paylaşımlarınız için

    YanıtlaSil
  4. Güzel konu devamını beklerim bu arada ismimi tıklarak siteme uğraya bilirsiniz.

    YanıtlaSil
  5. Adana Hafriyat sektöründe önde gelen firmalardan biri olan Yıldızlar Hafriyat 1990’lı yılların başlarından beri sektörde iş tecrübelerimizle birlikte aile şirketimiz olan Yıldızlar adana hafriyat olarak hizmet vermekteyiz. adana hafriyat Sektördeki hizmetlerimizle fark oluşturacak işleri ilk günkü heyecanla ve istekle yapmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar özel sektör ve bir çok resmi kurumlarla yaptığımız işler referanslarımızdır.
    Dünya standartlarına uygun iş makineleriyle performansını daima en üst seviyede tutan firmamız ayrıca Adana Yıkım ve Adana Kazı dallarında idaalı bir şirket olup her türlü Adana Yıkım ve Adana Kazı işlerinide büyük bir özveri ile yapmaktadır.
    Adana Hafriyat sektörü ile ilgili dünyadaki tüm yenilik ve gelişmeleri yakından takip edip, etkin bir biçimde sistemlerini entegre eden Yıldızlar Adana Hafriyat kalite, etkinlik süreklilik ve ekonomik olmayı çizgisinin vazgeçilmez ana unsuru kabul etmektedir.
    Adana Hafriyat , Adana Yıkım ve Adana Kazı olarak hizmet çeşitliliğini geniş bir yelpazede gerçekleştirmeye devam etmektedir.

    Adana Yıkım ve Adana Kazı dallarındaki iş gücümüz konusunda Adanada parmakla gösterilen bir firma olduğumuzu referenslarımıza bakarak anlayabilirsiniz.

    Kaliteli, özenli hizmet ve müşteri memnuniyeti ilkeleri ile kısa sürede önemli mesafeler kaydeden Yıldızlar Adana Hafriyat büyük projelere imza attı. Kısa zamanda yakalanan bu başarının sırrı ise firmanın çalışma disiplini ve azmidir.

    Adana Yıkım ve Adana Kazı hakkında bilgi almak için iletişime geçiniz.

    YanıtlaSil

Sayfalar arasında geçiş yapmak için klavyeden yön tuşlarını (⇦ ⇨) kullanabilirsiniz.

ANASAYFA
© Tema | Cihanel
Her hakkı saklıymış felan...