Cenk Duru
Facebook | Twitter

Deer Hunter 2014 Sınırsız MOD APK


Dünyanın en iyi av simulatörü diyebileceğim bir oyun. Oyun gerçek anlamda çok iyi tasarlanmış. Vahşi doğanın içerisinde kalmış bir avcı rol’ü ile kurgulanmış. Çok çok iyigrafiklere sahip bir oyun. Oyundaki karakterinizin görevlerine göre bölümde vahşi hayvanları avlayarak, puan ve para kazanıyorsunuz. Bu paralarla yeni özellikleri aktif edebiliyorsunuz. Eklediğim APK ile tüm özellikleri ile sınırsız şekilde oynayabilirsiniz. Herhangi bir ekstra ücret ödeme ihtiyacı duymazsınız.
Deer Hunter 2014 oyunundaki grafikler gerçek anlamda çok iyi tasarlanmış. 100 den fazla vahşi hayvanın kurgulandığı oyunda görseller o kadar iyi ki oyuna kendinizi uzun süre kaptırabilirsiniz. Her bölümde daha güçlü hayvanlara karşı mücadele etme durumunda kalıyorsunuz.
Sınırsız MOD APK sayesinde en iyi silahlara sahip olabilirsiniz. Böylelikle oyunun özelliklerini kullanabilmek için para ödemeniz gerekmiyor. Her bölümde daha güçlü bir silaha ihtiyacınız olacak, unutmayın!
Link :  


Bu Yazı Hakkında Birseyler Demek İstermisiniz ?

  1. apk yı nasıl kullanacağız

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Androidini pc ye bağlayıp atacaksın sonra androidinden kurucaksın :)

      Sil
  2. upgrade etsek sıkıntı cıkarmı

    YanıtlaSil
  3. sorun olmaz kardeşim demi

    YanıtlaSil
  4. Uygulama kurulmuyor. 3. Parti yükleme açık. Kur dediğimde yuklenemedi diyor. Ne yapmalıyım?

    YanıtlaSil
  5. Selamın aleyküm oyunu kurdum fakat açılmıyor sebep ne olabilir japonca yazı çıkıyor

    YanıtlaSil
  6. Senin anani sikeyim orospu ewladi niye cevap vermiyon yiyemiyceen yarran altina yatmasaydin pic oglu pic

    YanıtlaSil
  7. Tablete yüklüyom açmıyo

    YanıtlaSil
  8. Kardes upragrade cikiyor ne oluyo upragrade deyince

    YanıtlaSil
  9. bu oyun harika bir şey herkeze tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  10. asdasd admin asdasdas ebeni ve ananı asdasadsa sikeyim adsada

    YanıtlaSil
  11. Oyun açılmıyor boşuna yüklemeyin..

    YanıtlaSil
  12. En güncel filmleri sitemizden hızlı bir şekilde reklamsız olarak izleyebilirsiniz. Türkçe dublaj izle ve hd film izle kategorilerinde hizmet vermekte olan http://filmedio.com adresinde 2016 yılında çekilen aksiyon filmi izle, korku filmi izle, dram filmi izle gibi kategorilerde kolay bir şekilde türkçe alt yazılı ve türkçe dublaj olarak filmleri izleyebilirsiniz. http:filmedio.com adresine herkesi bekliyoruz.En güncel Film izleme Servisi, tüm kategorilere ait ve 2016,2015,2014... gibi yapım tahrihlerinde yapılmış filmleri bulabilirsiniz Filmedio.com. film izleyecek arkadaşların sitemize uğramadan film izlememesini tavsiye ediyoruz. nette ilk defa çıkan yada orjinal filmleri sitemizde kısa sürede paylaşılmaktadır. Sitemizde yerli, yabancı çıkmış ve çıkacak güncel filmleri izleyebilirsiniz. Beğendiğiniz filmlere yorum yapıp sosyal medyada paylaşımlarda bulunabilirsiniz. sitemize hızlı bir şekilde bakabilirsiniz.

    YanıtlaSil
  13. Adana Hafriyat sektöründe önde gelen firmalardan biri olan Yıldızlar Hafriyat 1990’lı yılların başlarından beri sektörde iş tecrübelerimizle birlikte aile şirketimiz olan Yıldızlar adana hafriyat olarak hizmet vermekteyiz. adana hafriyat Sektördeki hizmetlerimizle fark oluşturacak işleri ilk günkü heyecanla ve istekle yapmaya devam ediyoruz. Bugüne kadar özel sektör ve bir çok resmi kurumlarla yaptığımız işler referanslarımızdır.
    Dünya standartlarına uygun iş makineleriyle performansını daima en üst seviyede tutan firmamız ayrıca Adana Yıkım ve Adana Kazı dallarında idaalı bir şirket olup her türlü Adana Yıkım ve Adana Kazı işlerinide büyük bir özveri ile yapmaktadır.
    Adana Hafriyat sektörü ile ilgili dünyadaki tüm yenilik ve gelişmeleri yakından takip edip, etkin bir biçimde sistemlerini entegre eden Yıldızlar Adana Hafriyat kalite, etkinlik süreklilik ve ekonomik olmayı çizgisinin vazgeçilmez ana unsuru kabul etmektedir.
    Adana Hafriyat , Adana Yıkım ve Adana Kazı olarak hizmet çeşitliliğini geniş bir yelpazede gerçekleştirmeye devam etmektedir.

    Adana Yıkım ve Adana Kazı dallarındaki iş gücümüz konusunda Adanada parmakla gösterilen bir firma olduğumuzu referenslarımıza bakarak anlayabilirsiniz.

    Kaliteli, özenli hizmet ve müşteri memnuniyeti ilkeleri ile kısa sürede önemli mesafeler kaydeden Yıldızlar Adana Hafriyat büyük projelere imza attı. Kısa zamanda yakalanan bu başarının sırrı ise firmanın çalışma disiplini ve azmidir.

    Adana Yıkım ve Adana Kazı hakkında bilgi almak için iletişime geçiniz.

    YanıtlaSil

Sayfalar arasında geçiş yapmak için klavyeden yön tuşlarını (⇦ ⇨) kullanabilirsiniz.

ANASAYFA
© Tema | Cihanel
Her hakkı saklıymış felan...